December 9, 2011

Miss my family

assalamualaikum...
hari ada kerajinan sikit nak update blog yang dah ada sawang...aku tersangatlah malas nak update blog ni...
Hari ni aku tolong cik sumei jadi camerawoman untuk assignment leadershipnye...it was fun. n then, petang tu kitorang gi cycling satu UIA. Tapi sekejap je sebab nak hujan waktu tu...*sigh*..kan best dapat naik basikal lama2. Niat nak buat lawatan rasmi ke bangunan ICT baru yang nun dekat atas bukit tu. Tapi nak buat cane kan tak de rezki.Tengokla next week pula kalau ada kesempatan.

kite bergambar dulu sementara tunggu yang lain..


Last week, i were totally busy. Started from monday until thursday. BUT....i think this semester i am busy...Luckily, dah nak habis dah sem ni.Cant wait to go back....Tak sabar nak jumpa famili.Asal nampak muka diorang je, hati ni rasa sejuk.Every second that i have with them is my precious moment that i cant let go....

 they are the people who always create happiness for me


we always gone crazy when we are together ^_^

along, mak, me and najmi..^_^
see..i miss them very much!!!
tiba2 rasa sedih...Orang lain bole balik bila weekend but me..duduk dalam bilik senyap2 sambil tengok dinding. At that time, my mind will fly to my imagination. Kalaulah rumah dekat, memang aku tak duduk asrama dah.Kalaulah family aku tinggal sini tak de la hari2 berangan nak makan masakan mak...I miss my mak 's cook soooo much...Rindu bangat....Kalaula family aku dekat je dengan aku bole la main dengan najmi selalu..Kalau,kalau,kalau..semua kalau.Sabar syikin tinggal lagi berapa tahun je ko nak habis study...

Ni baru belajar dalam Malaysia...Dulu2 berangan la juga nak study luar negara. Tapi bila dah besar ni rasanye tak payah la.Belajar dekat UIA ni pun dah rasa macam tak betul bila jauh dari rumah walaupun jumpa 3 bulan sekali.Ni kan oversea memang hari2 berendam air mata la aku...Syukur Ya Allah, aku disini. Lindungila keluarga aku Ya Allah...

2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

chill..aku pn xbalik..hehe..

asi_hijab said...

bla weekend dok dalam bilik jd camni la fatin..huhuhu