June 23, 2013

MEMORY 1

assalamualaikum...

apa khabar kamu-kamu yang sudi baca blog i nih??
=P
let's talk about memory. Life is just short and we never know when our journey will end kan. Only Allah knows.

Tengah survey keja through online ni kebetulan terbuka gambar dalam folder UIAM. Then, all memories come back. Kadang-kadang kita lupa tentang memori lalu. Bukan sengaja dilupakan tapi dek kerana kita akan sentiasa mencipta memori yang baru. Yang lama kita simpan rapi dalam fikiran. Tapi memori lama akan terselit atau muncul balik walau seketika. Waktu tulah kita akan tersenyum sendiri. Kita sedar betapa masa cepat berlalu. Dan kadang kita harap masa berputar balik ke masa lampau. Itu yang aku fikir lah. 

Life must go on kan. Hidup sentiasa berubah seperti umur kita juga. Sentiasa berubah,Tidak akan tetap sama macam dulu. Allah atur hidup kita dengan pelbagai warna.oh..yes, i miss UIAM. Rindu weh.

Now, these are just random pics that i choose. It is memory. Memories that you cannot easily get from other places. 

i wonder, is nisa already print out the photos?..hurmmm..


it was a very good team.



serius, gambar ni buat aku tersenyum. =)












Add caption

just nak cakap, kitorang tak plan pun nak pakai purple. Tapi Allah yang plan..hihi

Bajet model kitorang..haha
last but not least. Nanti aku letak lagi banyak gambar.  Banyak sangat gambar dalam lappy aku ni.  Thanks for the memories friend. This I will miss and keep in my mind forevahhh..hiks. =P