February 5, 2012

RESULT and MISSION

aku lompat lebih krg macam ni bila aku happy..hehehe
assalamualaikum...
 alhamdulillah..the result is good and eventhough i am not get what i want. Less from what I expect. tapi tak pe  dah dapat macam tu aku bersyukur sangat dengan Allah. The result came from my effort for the last sem.  hasil daripada half all out and usaha separuh jalan. Sebab ape half way? Sebab dekat tgh2 jalan tu, salah satu subject aku, i got the worst from the worst. Aku tak pernah seteruk ni dalam hidup aku. Kawan2 aku yang lain semua happy sebab diorang dapat bagus. i tell u what...the  midterm question was soooo easy and i failed . lagi teruk i had missed my first quiz..free2 je hilang banyak markah dekat situ. Ape lagi meraung la....

i had thought to drop out that subject. tapi kan aku tak de duit nak bayar...RM 300 kot..Then, i decided to keep on no matter what. Aku tarik nafas dalam2 dan terus juga..Then, semua subject aku tereffect juga...aku malas nak study. Tapi tak de la malas teruk just dah kurang focus..

Sape tak risau kan as a student.Semua orang kejar untuk dapat result bagus. aku ingatkan aku gagal...tapi kuasa Allah lagi kuat..aku lulus..tapi tak de la dapat A sb carry marks sangat la sikit.Kalau dapat full marks in final pun mustahil nak dapat A(tapi kan klu aku perform bgs untuk carry marks, i might got A).Anyway...The result just fit with my effort.

MY NEXT MISSION....seems that the subjects i already added for my next sem are hard..Aku still nak buru for the better result.i know my limit...Tapi aku takkan putus asa..Biarla nak meraung macam mana pun nanti even lg teruk dari sem lepas. I hope i got what i want...^_^
i will miss him and my family again when i'am back to my campus..huhuhu

p/s: kawan aku igt aku happy sb result aku gempak..BUT result aku biasa je..aku happy sb aku tak fail subject yg dah mematah semangat aku tu...^_^

2 comments:

♥cik shaf♥ said...

congrate cik asi! =)
lets struggle for the coming sem...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

tahniah syikin!!